Yelo TV app op Windows Phones 8

Terwijl jullie volop genieten van de eerste zonnestralen en bijpassende lentekriebels, zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van een schitterende zomer. Deze zomer komt namelijk de Yelo TV app voor Windows Phone 8 eraan.

Met Yelo TV ondersteunen we al een brede waaier aan besturingssystemen en toestellen op de Belgische markt. Naast een Yelo TV app voor Android, iOS (tablets en smartphones) en Windows 8 (tablets en PC), kan je ook van Yelo TV genieten via yelotv.be.

En nu komt er dus ook een app voor Windows Phone 8.  Waarom? We zetten onze Yelo TV app strategie gewoon verder: we willen Yelo TV aanbieden op de belangrijkste toestellen of besturingssystemen. Onze Yelo TV Windows 8 app is een groot succes en jullie vraag naar een versie voor Windows Phone 8 wordt steeds groter.

En, wat mogen we verwachten?

De gebruikelijke Yelo TV app functies: je kan live tv-kijken en je opnames op afstand plannen en beheren. Onze Sporting Telenet– , Rex- of Rio-klanten zullen hun favoriete programma’s, series en films natuurlijk ook op hun Windows Phone 8 kunnen bekijken. De eerste versie ziet er veelbelovend uit, al zeg ik het zelf.

Wat met de andere Telenet-apps?

Yelo TV is de meest gebruikte app, dus zijn we met deze gestart. Momenteel zijn er nog geen plannen om een Windows Phone 8 versie uit te brengen van de Triiing-app of de andere Telenet-apps.